Maties Miralles, pastisser d’Es Forn del Pla de na Tesa, ha convertit en mona de Pasqua el gran pit que va aparèixer com a part del decorat en l’actuació de Rigoberta Bandini al Benidorm Fest. Miralles l’ha elaborat en xocolate amb una base farcida i estarà disponible a partir de la segona setmana d’abril.
Miralles va tenir la idea en veure l’escenografia d”Ay, mamá’ al Benidorm Fest. Una idea ràpida i brillant que ha donat una gran repercussió a tot Espanya al forn d’Es Pla de na Tesa. La primera gran ‘Tetamundi’ s’ha fet en xocolate blanc, però Maties Miralles està obert a noves idees: “La farem amb tots els color, perquè pits hi ha de tots els colors”, segons conta al Diario de Navarra.
Ja queda menys per poder tastar la nova creació de Maties Miralles, que també ha anunciat que elaborarà els típics ous de Pasqua i una mona de Myotragus Balearicus.